Kedves Hallgatók!

 

Jövő héten újra képes beszámolót kell tartanotok az elmúlt félévben végzett munkátokról. A prezentációk 7-10 percesek legyenek, ennek megfelelően osszátok be a számát a mutatni kívánt munkák dokumentációinak. Szerepelhetnek az órai gyakorlatokon túl készített munkák is, amennyiben az időkorlát ezt engedi. Törekedjetek jó minőségű fotókat behelyezni a diasorba és megfelelő adatokkal ellátni a munkáitokat. Be lehet mutatni rövid mozgóképet is, technikai igényeket (pl. hangosítás) előre kérem ez esetben jelezni.

A prezentációk az 528-as teremben zajlanak december 5-én és 6-án 9 órától, évfolyam szerint és névsor szerint haladva. Az első éveseknek most nem kell prezentációval készülni, de a következő félév végén már nekik is kötelező lesz beszámolót készíteniük. A részvétel mindenki számára erősen javasolt a saját előadását megelőzően vagy az után is. Akinek ez időben órája lesz, ott a szaktanár dönt a prezentáción való jelenlétről. A félévenkénti prezentáció megtartása másodévtől kötelező, a félév teljesítésének feltétele!

Az elkészült PowerPoint beszámolókat előzetesen kell feltölteni egy szerverre (link: https://moodle.nye.hu/), legkésőbb december 4-én délután négy óráig kell elkészíteni és leadni az adminisztrátori irodában.